Behandler Jan Buhl

   Taknemmelig for, at ha været med til, at  vinde 2 DM med Brøndby (2002 & 2005). Samt 2 pokaltitler (2003 & 2005).

J2005: Skifter retning, efter mange mange timers undervisning i biomekanik og evidensbaseret behandling i Manuel Terapi og Osteopati.

Her er det Bioenergihealing i 2005 efter

DENKO DOMANCIC metoden.

På besøg (igen) hos Dr. Unni i Kovalam i Indien. En fantastisk effektiv hejhedsorienteret Ayurvedusk behandling, som eliminere alt stress og spændinger i kroppen. Dette kombineret med skønne omgivelser og mad, giver et perfekt startskud til en ny hverdag.

Back to Basic: 2014 - 2015 stod i den manuelle terapis Mulligans tegn. Udover de 4 fantastiske kursusrækker. Var jeg så heldig også, at overvære et flere timers langt foredrag med manden bag kurserne. Den dengang 80 årige Brian Mulligan.


Heilpraktikeruddannelsen/naturmedicinuddannelsen (2006 - 2010)

Den Sundhedsgodkendte komplimentæruddannelse fra Tyskland.

Uddannelsen indbefatter: klassisk akupunktur, kost-og ernæring, pytoterapi, homøopati og osteopati mm..

SIgnering af bogen; "Intelligente Celler". af Bruce Liptom

Klinikken på Istedgade

SI Yuan Balanceakupunktur i Portugal.

4 intense dage, med nogle af de mest anerkendte akupunktører i verden.

Behandler Jan Buhl


Har mere end 20 års erfaring som fysioterapeutisk behandler og mere end 10 år som RAB - godkendt alternativ behandler (Heilpraktiker). Og har specialiseret sig i, at se sammenhængen og ubalancer i din krop, som alle uden undtagelser, bunder i en kropslig og mental overbelastning.


Jeg blev uddannet fysioterapeut i 1997 på Københavnerskolen.

Herefter blev jeg praktiserende fysioterapeut i Tårnby, hos Flemming Enoch og Berit Jenkins. I 1998 tiltrådte jeg sideløbende med mit klinikarbejde i Tårnby, stillingen som Fysioterapeutisk ansvarlig, for hele Brøndbys Elite-ungdom i fodbold, inkl. 1. senior damer.


I 2000 startede jeg op, på det første hold af Osteopater (IAO), på Skodsborg Sanatoriet. Uddannelsen blev sat på hold, da jeg i 2001, blev bedt om, at være Fysioterapeutisk ansvarlig, for Brøndbys Superligahold (se billede) i perioden 2001-2006, under træner Åge Hareide, Tom Køhlert, Michael Laudrup og René Meulensteen ) og læge og Direktør, Per Bjerregaard. I selvsamme år, blev jeg også ejer af Nørreport Fysioterapi (2001-2006).


I 2007 åbnede jeg klinikken på Istedgade, Buhls Treatment, samtidig med, at jeg i marts måned 2007, startede op, på den 3 år og 4 måneders alternative uddannelse som Heilpraktiker. En uddannelse, som blev afsluttet i 2010. Forinden havde jeg fra 2004 - 2007, arbejdet med Biotherapeutisk healing (se billede fra artikel i Gigtforeningens magasin "Ledsager"), som stammer fra Domancic - Metoden fra Kroatien.


Som behandler, bestæber jeg mig  på, at integrere den naturvidenskabelige biomekaniske behandling, med de holistiske energetiske begreber som: livskraft/vitalenergi, krop, sind og ånd, meredianer, vibrationer og frekvenser.  Jeg har taget kurser i Portugal, England, taget min Heilpraktikereksamen i Tyskland og rejst i Indien, for at optimere min indsigt og udvikling af min behandlingsform.


En af de mennesker, som virkelig har forstået, at forene den naturvidenskabelige forskning med spiritualitet (de  mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof, fra bogen; "Intelligente Celler"), er Cellebiologen Bruce Lipton, som jeg er en meget stor beundrer af (se billede).


Mennesket er unikt. Og en hver smerte, er udløst af en energiblokering - som ofte sidder et helt andet sted på kroppen, end der hvor smerten befinder sig."These pains you feel are messengers. Listen to them". Rumi

 


I gennem 10 år, har jeg rejst til Sydindien for at lære, blive behandlet og  udrenset efter  den Indiske folkemedicins model, Ayurveda (se billede). Filosofien bag denne holistiske behandling, er ligesom i Heilpraktikken/Naturmedicinen, at: Al sygdom skal behandles indefra og ud - og oppefra og ned". I en mere moderne form, kan man sige; at man skal ud med restprodukter i kroppen (virus, bakterier, syntetisk medicinrester, giftstoffer fra fødevarer og omgivelser osv.), førhen at kroppens immunsysten kan fungere optimalt. Herefter skal der tilføres næringsstoffer, i form af urter og specialkost.


I 2017 - prøvede jeg sammen med Grace Tour, at arrangere en Ayurvedisk tur ned til Dr. Unni i Kovalam i Sydindien for kroniske patienter.

Turen var modsat mange andre ture til Sydindien, udelukkende møntet på mennesker, som i en årerække har siddet fast i en uholdbar sygdomssituation, og som ønskede, en ny start og en anderledes naturlig behandling, af deres lidelser.   Desværre blev turen ikke til noget, da indgangen til de offentlige behandlingscentre, ikke var særlig imødekommende.


Målet med rejsen til Sydindien var, at hver enkelt menneske,via de nye omgivelser, kost og behandling. Ville erhverve sig nye værktøjer (ændret livsstil, kosttilskud, stressnedsættelse mm) selv, ville kunne tage kontrol over sine udfordringer.


The overuse of prescription drugs provides a vacation from personal responsibility.”― Bruce H. Lipton, The Biology of Belief: Unleasing the Power of Consciousness, Matter and Miracles I Behandlingen handler det om at fokusere bredt og prøve at finde frem til #kimen# til din/dine smerter/ubalancer i kroppen. Energisystemet fortæller alt om dette, og det samme gør området på kroppen, (vær opmærksom på, at kroppen forsøger altid at bevare sin ligevægt, (yin/Yang)).

Og i kombination med kroppens biomekanik og dæmpelse af sindets påvirkning (90/95 % af alle smerter og sygdomme, er i følge cellebiolog Bruce Lipton,  stressrelaterede) - danner det en optimal behandling - som både føles rart, men også er særdeles unik og effektiv. Der vil både før - og efter behandling, blive foretaget test - og re-test, for at sikre, at progressionen i behandlingen er den rette.


Jeg glæder mig til, at vi ses på klinikken!
Mvh.

Jan Buhl

Fysioterapeut & Heilpraktiker/Naturmediciner.

BUHLS TREATMENT Istedgade 106 st. th. 1650 København V Email: jb@buhlstreatment.dk

 


 
Copyright @ All Rights Reserved