Behandler Jan Buhl

Behandler Jan Buhl


Har mere end 20 års erfaring som fysioterapeutisk behandler og mere end 10 år som RAB - godkendt alternativ behandler (Heilpraktiker). Og har specialiseret sig i, at se sammenhængen og ubalancer i din krop, som alle uden undtagelser, bunder i en kropslig og mental overbelastning.


Jeg blev uddannet fysioterapeut i 1997 på Københavnerskolen.

Herefter blev jeg praktiserende fysioterapeut i Tårnby, hos Flemming Enoch og Berit Jenkins. I 1998 tiltrådte jeg sideløbende med mit klinikarbejde i Tårnby, stillingen som Fysioterapeutisk ansvarlig, for hele Brøndbys Elite-ungdom i fodbold, inkl. 1. senior damer.


I 2000 startede jeg op, på det første hold af Osteopater (IAO), på Skodsborg Sanatoriet. Uddannelsen blev sat på hold, da jeg i 2001, blev bedt om, at være Fysioterapeutisk ansvarlig, for Brøndbys Superligahold (se billede) i perioden 2001-2006, under træner Åge Hareide, Tom Køhlert, Michael Laudrup og René Meulensteen ) og læge og Direktør, Per Bjerregaard. I selvsamme år, blev jeg også ejer af Nørreport Fysioterapi (2001-2006).


I 2007 åbnede jeg klinikken på Istedgade, Buhls Treatment, samtidig med, at jeg i marts måned 2007, startede op, på den 3 år og 4 måneders alternative uddannelse som Heilpraktiker. En uddannelse, som blev afsluttet i 2010. Forinden havde jeg fra 2004 - 2007, arbejdet med Biotherapeutisk healing (se billede fra artikel i Gigtforeningens magasin "Ledsager"), som stammer fra Domancic - Metoden fra Kroatien.


Som behandler, bestæber jeg mig  på, at integrere den naturvidenskabelige biomekaniske behandling, med de holistiske energetiske begreber som: livskraft/vitalenergi, krop, sind og ånd, meredianer, vibrationer og frekvenser.  Jeg har taget kurser i Portugal, England, taget min Heilpraktikereksamen i Tyskland og rejst i Indien, for at optimere min indsigt og udvikling af min behandlingsform.


En af de mennesker, som virkelig har forstået, at forene den naturvidenskabelige forskning med spiritualitet (de  mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof, fra bogen; "Intelligente Celler"), er Cellebiologen Bruce Lipton, som jeg er en meget stor beundrer af (se billede).


Mennesket er unikt. Og en hver smerte, er udløst af en energiblokering - som ofte sidder et helt andet sted på kroppen, end der hvor smerten befinder sig."These pains you feel are messengers. Listen to them". Rumi

 


I gennem 10 år, har jeg rejst til Sydindien for at lære, blive behandlet og  udrenset efter  den Indiske folkemedicins model, Ayurveda (se billede). Filosofien bag denne holistiske behandling, er ligesom i Heilpraktikken/Naturmedicinen, at: Al sygdom skal behandles indefra og ud - og oppefra og ned". I en mere moderne form, kan man sige; at man skal ud med restprodukter i kroppen (virus, bakterier, syntetisk medicinrester, giftstoffer fra fødevarer og omgivelser osv.), førhen at kroppens immunsysten kan fungere optimalt. Herefter skal der tilføres næringsstoffer, i form af urter og specialkost.


I 2017 - arrangerede jeg sammen med Grace Tour, for første gang, en Ayurvedisk tur ned til Dr. Unni i Kovalam i Sydindien. Turen var modsat mange andre turer til Sydindien, udelukkende møntet på mennesker, som i en årerække har siddet fast i en uholdbar sygdomssituation, og som ønskede, en ny start og en anderledes naturlig behandling, af deres sygdom.,   Desværre blev turen ikke til noget. Og det overraskede mig meget, at når jeg kontaktede offentlige institutioner og forklarede om ideen, så var dir ikke nogen forståelse for, et sådant arrengement  (se billede). Men jeg kan love dig en stor forbedring i dit liv, på næsten alle parametre (søvn, smerter, fordøjelse, energi m.m.), efter en sådan rejse. En ny tur er ved at blive planlagt- OGSÅ DENNE GANG - ER FOKUS LAGT PÅ DENNE MÅLGRUPPE.


Målet med rejsen til Sydindien er, at hver enkelt, først og fremmest får det bedre, fysisk som psykisk, men også får nogle værktøjer og indsigter i, at kroppen på en forunderlig vis, har en fantastisk evne til at regenerere sig selv, når de ovenfor beskrevne optimeringer finder sted.The overuse of prescription drugs provides a vacation from personal responsibility.”― Bruce H. Lipton, The Biology of Belief: Unleasing the Power of Consciousness, Matter and Miracles I behandlingen hos mig, handler det om at fokusere bredt og prøve at finde frem til #kimen# til din/dine smerter/ubalancer i kroppen. Energisystemet fortæller alt om dette, og det samme gør området på kroppen, (husk på, at kroppen forsøger altid at bevare sin ligevægt, yin/Yang).

I kombination med kroppens biomekanik og dæmpelse af sindets påvirkning (90/95 % af alle smerter og sygdomme, er i følge cellebiolog Bruce Lipton,  stressrelaterede) - danner det en optimal behandling - som både føles rart, men også er særdeles unik og effektiv. Der vil både før - og efter behandling, blive foretaget test - og re-test, for at sikre, at progressionen i behandlingen er den rette.

Behandlingsformen som jeg ovenfor har beskrevet, kalder jeg for "KAIZEN-BEHANDLING". Ordet KAIZEN er Japansk, og betyder i sin simple form; at gøre tingene bedre, end det eksisterende. En mere detaljeret beskrivelse omkring form og indhold for KAIZEN BEHANDLINGEN, kan du se under fanen "KAIZEN BEHANDLING".Jeg glæder mig til vi ses på klinikken!
Mvh.

Jan Buhl

Fysioterapeut & Heilpraktiker/Naturmediciner.


BUHLS TREATMENT Istedgade 106 st. th. 1650 København V Email: jb@buhlstreatment.dk

 


 
Copyright @ All Rights Reserved

Copyright © All Rights Reserved